Stypers

Stypers: het team waarmee we van start zijn gegaan. Meer info volgt of bel ons.

Paul

Jurist: kan op veel vlakken tegelijk werken en zet zaken in beweging waardoor hij niet meer is te stoppen. Legal met brede ervaring in vastgoed.

Arne

Jurist: praktisch ingesteld. Durft buiten de juridische kaders te kijken, houdt van integrale blik en benadering. Legal in vastgoed en retail.

Wouter

Sourcer: vindt wat jij zoekt en biedt nieuwe denkrichtingen waar jij vast loopt! Hij is het die je bij Styps meestal als eerste welkom heet!

Patrick

Kraker: dat wat onmogelijk lijkt om op te lossen, wordt gekraakt. Financial van het hoogste niveau om voor elkaar te krijgen wat moet gebeuren.

Rini

Bouwer: zonder goed fundament valt alles om. Financial die alles aan elkaar weet te koppelen voor de juiste beslissingen.

Michel

Ontrafelaar: om te ontrafelen moet je doorzien hoe het is gebouwd. Financial om vastgoed portefeuilles financieel te ontrafelen en in nieuwe samenstelling te voegen.

Michiel

Jurist: open blik met service in het vooruitzicht. Tijdsdruk en het behartigen van belangen gaat hem natuurlijk af. Legal in grondzaken en vastgoed.

LJ

NewBee: begrijpt en vertelt wat de cijfers zeggen. Financial waar je blij van wordt.

Martin

Self-starter: levert de klus. Financial voor management & business reporting naar alle stakeholders.

Gerrit

Ontzorger: zonder zicht tast je in het donker. Financial die met rapportages het licht laat schijnen.

Frank

Jurist: betrokken, analytisch, laagdrempelig. Begrijpt ook finance. Diesel, werkt door en hard. Legal in incasso, verhuur en executie.

Stypers: werken voor styps

Jij?

Jij: zoek je wat anders? Mooie klus of vaste baan in vastgoed? Wil je onderdeel zijn van het team Stypers?