Business-Controller-Vastgoed-Amsterdam-076520

Business Controller Vastgoed | Vacature Amsterdam | Belegger in vastgoed: via fondsen biedt het bedrijf investeerders en particulieren de mogelijkheid om te beleggen in grote vastgoedprojecten | 3 – 5 jaar ervaring

Vacature ingevuld

Klik hier voor meer vacatures

Business Controller Vastgoed / Amsterdam

business controller vastgoed vacature amsterdam

Opdrachtgever is een belegger in vastgoed. Via fondsen biedt het bedrijf investeerders en particulieren de mogelijkheid om te beleggen in grote vastgoedprojecten. Gestart in 2000 is de onderneming inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met ± 40 medewerkers en meerdere fondsen.

Vanuit de investeringsfondsen belegt het bedrijf in real estate onder te verdelen in vier sectoren:

  • Retail en winkels
  • Kantoren
  • Woningen
  • Zorgvastgoed

Voor het financiële team zijn wij op zoek naar een Business Controller Vastgoed.

Is vastgoed jouw ding? Wil je je er verder in verdiepen?

Positie Business Controller Vastgoed

Als Business Controller Vastgoed opereer je feitelijk los van de financiële administratie, ondanks dat je de data daar uit natuurlijk onttrekt. Als business controller sta je ‘los’ binnen de organisatie en opereer je samen met financial controllers als onafhankelijk team. Je rapporteert aan de Manager Finance.

In de kern van de functie ben jij de sparringpartner voor de interne en externe stakeholders. Vanuit jouw investerings- en liquiditeitsbegrotingen rapporteer je tussentijds over de rendementsontwikkelingen en eventuele afwijkingen ten opzichte van verwacht.

Dit vraagt om een actieve houding vanuit jou en regelmatig intern overleg. Veelvuldig heb je daarom ook overleg met de Asset en Fund Managers die het meest ‘dicht’ op het vastgoed zitten. Samen bedenk je wat handig en zinvol is qua informatie, hoe je wilt meten, wat afwijkingen betekenen etc. Je vervult dus een slimme, adviserende rol waarbij je in oplossingen denkt.

Ben jij in staat om met een zelfstartend vermogen aan de slag te gaan?

Naast business controlling werk je actief mee in trajecten van due diligence bij het aantrekken van nieuw vermogen voor nieuwe investeringsprojecten. Hoewel je business controller bent, wordt wel van jou verwacht dat je je bijdrage levert aan de kwartaal- en jaarafsluitingen en de bijbehorende financiële analyses.

Vermoed dat dit geen probleem voor jou is, toch?

Profiel Business Controller Vastgoed

Om succesvol aan de slag te gaan is ervaring in Real Estate en Assetmanagement een pre, maar voor deze vacature geen must. Je hebt een bedrijfseconomische opleiding op WO niveau en je hebt 3 – 5 jaar ervaring op het gebied van controlling, bij voorkeur al met ervaring als business controller. Excel en Business Intelligence Tools hebben (bijna) geen geheimen voor jou. De Engelse en Nederlandse taal beheers je in dusdanige mate, dat jij je op professioneel niveau in woord en geschrift goed kunt uitdrukken.

Je bent zelfstandig en initiatiefrijk. Je weet wanneer je kan ‘doordrukken’ of doorvragen, maar je weet ook wanneer het slimmer is om zaken vooralsnog te laten rusten.

Herken jij je als de zelfstandige professional?

Geboden

Tussen de regels door lees je een unieke positie. Je kan ‘los’ met data, hangt een beetje overal tussen; dus je zal sterk in je schoenen moeten staan. Dit moet je wel passen, maar ja, je zit wel dicht op het vuur.

—-

Gebruik onderstaand formulier om te solliciteren of te reageren:

    Klik hier voor meer vacatures of schrijf je in. Wij publiceren namelijk niet alle vacatures.