Business-Controller-Vastgoedverbetering-Amsterdam-076542

Business Controller Vastgoedverbetering | Pan-Europees bedrijf in herinriching / upgrading van commercieel vastgoed | 5+ jaar ervaring

Vacature ingevuld

Klik hier voor meer vacatures

Business Controller Vastgoedverbetering / Amsterdam

Business Controller Vastgoedverbeteraar Amsterdam vacatureOpdrachtgever is een herinrichter / upgrader van bestaand vastgoed en inrichter van nieuwe vastgoedprojecten. Komend vanuit projecten en interieurinrichting voor alleen kantoren, is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot marktleider op het gebied van inrichtingen!

Design & Build

Cliënten van de onderneming zijn real estate investeringsmaatschappijen, winkels en (internationale) hotelketens. Volgens de Design & Build methode voor zakelijke inrichtingsprojecten levert het bedrijf turnkey het project op. Men is onder andere actief op het gebied van:

  • Projectadvies: wat is de beste uitvoeringsstrategie die past bij de wensen en ambities van de opdrachtgever;
  • Werkplekstrategie: middels een uitgekiende werkwijze de werkplek zo inrichten/veranderen dat een stimulerende omgeving wordt gecreëerd om bedrijfsprestaties verbeteren;
  • Spaceplanning: gebruiksvriendelijk en optimaal inrichtingsplan voor kantoor/winkel/hotel;
  • Interieurbouw;
  • Meubilair;
  • Verhuismanagement: voor ‘algemene’ verhuizing of tijdelijke verhuizing/opvang gedurende uitvoering project.

Onze opdrachtgever opereert pan-Europees en heeft meerdere locaties door Europa. Voor de Amsterdamse vestiging zijn wij op zoek naar een Business Controller Vastgoedverbetering (4 of 5 dagen per week).

Vacature Business Controller Vastgoedverbetering

Als Business Controller Vastgoedverbetering ben jij de bewaker van lopende projecten. Op basis van jouw analyses en conclusies geef je direct inzicht hoe het project loopt. Waar zitten de kosten, waar de overschrijdingen, maar vooral hoe staat het met de winstgevendheid?

De gegevens die je nodig hebt haal jij uit de financiële systemen waarmee wij werken. Dit vergt wat handigheid met onder andere PeopeSoft, maar bovenal met Excel.

Terugkoppeling

Vanuit de data-analyse zie je afwijkingen, positief of negatief, en je verbindt daar conclusies aan. Als een echte financiële Sherlock Holmes probeer je de oorzaak te achterhalen. Wat is er aan de hand en wat kunnen we hiervan leren op basis van jouw terugkoppeling.

Binnen de organisatie heb je overleg met diverse projectleiders en neem je deel aan projectgroepen. Jij hebt immers het meeste inzicht op de cijfermatige stand van zaken. Hoe staat het met meer- en minderwerk, wat is gefactureerd, wat kan gefactureerd worden en hoe staat het met de openstaande debiteuren. Dit laatste destilleer je uit de financiële administratie (of beter: je zorgt dat de afdeling finance jou hierover rapporteert). Liquiditeitsbeheer over de lopende projecten valt mede onder jouw verantwoordelijkheid.

Nieuwe projecten

De door jouw opgedane kennis en voortschrijdende inzichten gebruik je tevens bij de opzet (rapportages) en inrichting van nieuwe projecten. Je helpt de organisatie met stappen voorwaarts door het werk in economische/cijfermatige zin zichtbaar te maken en op zinvolle manier te vertalen!

Rapporteren doe je aan de Business Manager Finance.

Profiel Business Controller Vastgoed

Je bent bekend met werken in een projectmatige omgeving. Daar je met meerdere stakeholders samenwerkt met niet altijd dezelfde belangen, is een bepaalde onderhandings-/communicatieve vaardigheid noodzakelijk!

Qua werkervaring heb je reeds 5 jaar ervaring, bij voorkeur op het gebied van business controlling. Helemaal perfect als dit in een omgeving van real estate is geweest.

Geboden

Een zeer zelfstandige positie waarbij jij de nodige logische inzichten geeft. Jouw feedback is van belang. Ook jij doet aan Design & Build, maar dan vanuit financieel oogpunt. Hoe mooi om ‘anderen’ daar in mee te krijgen.

—-

Gebruik onderstaand formulier om te solliciteren of te reageren:

    Klik hier voor meer vacatures of schrijf je in. Wij publiceren namelijk niet alle vacatures.