Financieel-Directeur-Vastgoed-Randstad-076513

Financieel Directeur Vastgoed Randstad vacature

Financieel Directeur Vastgoed (referentie 076513)

Vacature ingevuld

Klik hier voor meer vacatures

Voor een vastgoedbedrijf met een aanzienlijke portefeuille (categorie EUR 500 – 999 mln) in woningen, kantoren en winkels zoekt Styps een Financieel Directeur Vastgoed.

De real estate portefeuille is eigenhandig door de DGA opgebouwd. Klein begonnen en uitgebouwd tot de huidige omvang. De DGA heeft nauwe betrokkenheid aan wie jij dan ook rapporteert.

Begrijp jij vastgoed en de nuance van werken in een DGA-bedrijf?

Vacature Financieel Directeur Vastgoed

Als Financieel Directeur Real Estate ben je eindverantwoordelijk voor het financiële van de onderneming. De juridische en fiscale structuren zijn hier uiteraard onderdeel van. Je denkt, overlegt, controleert, optimaliseert en plant vooruit.

Je hebt veelvuldig overleg met de DGA, je bent zijn rechterhand en werkt nauw met hem samen.

Naar de buitenwereld vertegenwoordig jij het bedrijf daar waar als CFO jouw aanwezigheid wordt gewaardeerd en/of noodzakelijk is. Denk hierbij aan externe stakeholders als accountants, fiscaal en juridisch adviseurs, banken, fiscus, verzekeraars, projectontwikkelaars etc. Ook bij sociale events ben jij aanwezig.

Intern stuur jij de afdeling finance aan en bewaak/verbeter je de AO/IC. De kwaliteit van de administratie is overigens van hoog niveau. Naast finance heb je nog enkele andere afdelingen die direct of indirect onder jouw verantwoording vallen.

De positie van Financieel Directeur Vastgoed is ontstaan doordat de huidige directeur een andere (zijwaartse) rol op zich heeft genomen.

Je interesse aangewakkerd en voldoe jij aan het volgende profiel?

Profiel

Je hebt de opleiding tot registeraccountant (RA) of registercontroller (RC) of vergelijkbaar afgerond. Je werkt in een vastgoedomgeving of hebt als accountant redelijk wat vastgoedcliënten tot jouw cliëntenkring (gehad).

Het hebben van ervaring in het werken met DGA’s is een must. Het betekent namelijk dat je weet wanneer je gas moet geven of gepast wat tegendruk kan uitoefenen. Je bent dan ook niet verrast of raakt in de war van telefoontjes of verzoeken van de DGA op momenten dat je het niet verwacht.

Zonder de fiscaal-juridisch adviseur te zijn, is voldoende ervaring hierin belangrijk. Jij bent het immers die hierin mede een beslissende heeft.

Geboden

Een bijzonder uitdagende positie waarbij je rekening houdend met alle nuances, de man/vrouw achter de schermen kunt worden.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Wouter op 06 54 74 23 04. Ook in de avonduren of het weekend bereikbaar.

 

 


Gebruik onderstaand formulier om te solliciteren of te reageren:    Klik hier voor meer vacatures of schrijf je in. Wij publiceren namelijk niet alle vacatures.