Financieel-Medewerker-Parttime-Amsterdam-Zuid-076523

Financieel Medewerker Parttime | Vacature Amsterdam Zuid | Kantoorconceptbedenker voor verhuur van werk- en kantoorplekken | tenminste 5 jaar ervaring

Financieel Medewerker Parttime / Amsterdam Zuid

Vacature ingevuld

Klik hier voor meer vacatures

Financieel Medewerker Parttime Amsterdam Zuid vacature vastgoedOpdrachtgever verhuurt werk- en kantoorplekken van klein tot groot en bedenkt kantoorconcepten. Voor ieder soort huurder is er wel een mogelijkheid. Naast verhuur van werkruimte verzorgt men ook de horeca: van koffie en thee tot uitgebreide lunch. Uiteraard zijn goede vergader- en eventlocaties aanwezig. Door de prettige werklocaties is het goed toeven om te werken of collega-ondernemers en bedrijven te ontmoeten.

Het bedrijf heeft meerdere locaties voor werk- en kantoorplekken en is groeiende. De eerst volgende nieuwe locatie wordt binnenkort geopend. Met de groei van het aantal werkplekken, neemt ook de interne bedrijvigheid toe. Om deze reden is het bedrijf op zoek naar een nieuwe collega: een Financieel Medewerker Parttime.

Zoek jij flexibel parttime werk naast bijvoorbeeld de zorg voor kinderen?

Vacature Financieel Medewerker Parttime

Als Financieel Medewerker Parttime ben jij voor alle vestigingsmanagers het eerste aanspreekpunt over huurcontracten, huurdersadministratie en de facturatie. Naast de administratie verzorg je ook de diverse rapportages en overzichten. Feitelijk ben jij degene die de financiële backoffice runt. Je bent de allround bezig, inclusief het opstellen van facturen en soms maar het nabellen voor openstaande facturen.

Profiel

Voor deze zeer zelfstandige positie komen wij graag met jou in contact. We gaan er vanuit dat jij een financiële opleiding op minimaal MBO niveau hebt afgerond en toch al gauw 5 jaar relevante werkervaring hebt. Je bent gedreven in het werken met financiële pakketten (bijvoorkeur Yuki en Accountview).

Je bent communicatief, sociaal vaardig en representatief. Je staat immers ook in contact met de huurders (direct of via de vestigingsmanagers). Je bent gewend om zelfstandig te werken, je werkt overzichtelijk en je durft zelf ook ideeën aan te dragen over je eigen werk of dat wat je ziet op de locaties.

Het is een pre als je al ervaring hebt met werken in een vastgoed- of verhuuromgeving. En helemaal mooi als je ook affiniteit hebt met salarisadministratie.

Pas je nog steeds bij wat wij vragen? Lees dan verder wat wij bieden!

Geboden

Een flexibele, zelfstandige, financiële baan. 20 tot 24 uur per week over tenminste drie dagen per week. Vier of vijf dagen per week mag ook. Naast deze flexibiliteit werk je in een omgeving waarin het bruist inbreng van ideeën wordt gewaardeerd. Doorgroei, in flexibiliteit, ligt in het verschiet.

—-

Gebruik onderstaand formulier om te solliciteren of te reageren:

    Klik hier voor meer vacatures of schrijf je in. Wij publiceren namelijk niet alle vacatures.