Junior-Financial-Controller-Vastgoed-Rotterdam-076531

Junior Financial Controller Vastgoed – vacature Rotterdam | Een van de grotere familiebedrijven actief in bouw, vastgoed en infrastructuur | 2 – 3 jaar ervaring

Vacature ingevuld

Klik hier voor meer vacatures

Junior Financial Controller Vastgoed / Rotterdam

Junior Financial Controller Vastgoed vacature Rotterdam woningbouwOpdrachtgever is actief in bouw, vastgoed en infrastructuur en behoort tot de grotere bedrijven in Nederland. De onderneming is nog steeds een familiebedrijf waar het ondernemerschap tot op de werkvloer merkbaar is. Dit betekent dat als jij ondernemend bent ingesteld, je ook de ruimte krijgt om ideeën uit te werken, te presenteren en uit te voeren. We zouden bijna zeggen: “Hoe cool!”

In de ‘bouw’ wordt gewerkt met marges. Een fout in de bouw of aanleg van een stuk infrastructuur, heeft dan ook direct invloed op de resultaten. Sterke calculaties in het offertetraject, maar ook tijdens de uitvoering van het project zijn dan ook van levensbelang voor de gezondheid van de onderneming. Binnen de groep die zich richt op woningbouw is ruimte ontstaan voor de werving van een Junior Financial Controller Vastgoed.

Zit vastgoed en finance in jouw genen?

Vacature Junior Financial Controller Vastgoed

Als Junior Financial Controller Vastgoed richt je je op alle periodieke financiële rapportages. Je analyseert en beoordeelt de data. Je zoekt verbanden tussen liquiditeit, omzet en resultaat. Je bekijkt en evalueert hoe de financiële informatiestroom tot stand komt en houdt de AO/IC in de gaten. Tevens vergelijk je dit – door overleg – met ‘hetzelfde’ dat gebeurt bij andere werkmaatschappijen. Immers, je wilt het wiel niet opnieuw uitvinden, maar verbeteren. Daar waar jij van anderen kan leren, scheelt jou het halve werk! En andersom kan jij weer zaken en ideeën inbrengen op basis van jouw observaties.

Om succesvol te zijn, is er geregeld overleg tussen teams werkzaam in verschillende disciplines. Het bedrijf is redelijk horizontaal georganiseerd, waardoor je als financial bij meerdere (project)teams betrokken bent. Dit bevordert scherpte en zorgt er voor dat specialisten (vanuit andere vakgebieden) van elkaar kunnen leren. Hoe meer zicht en begrip op het ‘waarom’, hoe sneller verbeteringen kunnen worden doorgevoerd. Daarnaast stimuleert het horizontale werken creativiteit (en begrip) om bij problemen tot oplossingen te komen.

Het team waarbinnen jij werkt, bestaat uit een Manager Finance, meerdere controllers, projectadministrateurs en financieel medewerkers. Daarnaast heb je regelmatig contact en overleg met controllers van andere werkmaatschappijen. Je hebt dus ruim voldoende collega’s van wie je kan leren.

Profiel Junior Financial Controller

Je hebt een afgeronde opleiding op HBO of WO niveau. Dit kan accountancy, controlling, bedrijfseconomie of vergelijkbaar zijn. Je hebt je eerste werkervaring achter de rug (2 à 3 jaar) en je weet welke richting je op wilt gaan. Heb je ervaring binnen een projectorganisatie opgedaan, dan is dat een pre.

Je hebt al ervaring of een sterke affiniteit met data analytics tools (of business intelligence tools) voor het ontsluiten van informatie uit diverse databronnen.

Het spreekt voor zich dat je oog voor detail hebt, nauwkeurig werkt en analytisch bent ingesteld.

Geboden

Goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden is het uitgangspunt. Dat staat buiten kijf. Maar het bedrijf biedt jou vooral ruimte voor groei en ontwikkeling. Ontwikkeling door samen te werken met ervaren finance mensen (en professionals in andere disciplines), groei door jou verantwoordelijkheid te geven en ruimte om ideeën uit te werken. Ben je ondernemend ingesteld, dan kan je bijna volledig je gang gaan. Wil je meer weten, neem dan contact met ons op.

—-

Gebruik onderstaand formulier om te solliciteren of te reageren:

    Klik hier voor meer vacatures of schrijf je in. Wij publiceren namelijk niet alle vacatures.