Plv-Hoofd-Financiële-Administratie-Den-Haag-076593

Vastgoed

plv Hoofd Financiële Administratie vacature Den HaagVastgoedonderneming met een forse portefeuille aan woningen, winkels en kantoren zoekt plv hoofd financiële administratie. Relatief klein financieel, goed draaiend administratief team.

Het bedrijf is in enkele tientallen jaren uitgegroeid tot de huidige omvang. Door een eigen team wordt het grootste deel van het beheer van de vastgoedportefeuille uitgevoerd. Ter versterking van het financiële team zijn wij op zoek naar een plaatsvervangend hoofd financiële administratie.

Vacature Plv Hoofd Financiële Administratie

Samen met het Hoofd Financiële Administratie ben je verantwoordelijk voor de volledige administratie en controle van financiële zaken van diverse vennootschappen. Bij afwezigheid van het hoofd, neem jij als plaatsvervangend Hoofd Financiële Administratie de taken waar en neem je besluiten.

In de dagelijkse werkzaamheden neem jij de financiële zaken voor jouw rekening. Je bent bijvoorbeeld zelfstandig verantwoordelijk voor een aantal vennootschappen. Ook begeleid je meer junior medewerkers in hun werk en helpt hen groeien en ontwikkelen.

Je houdt zicht op de AO/IC, doet voorstellen ter verbetering, verzorgt de periodieke afsluiting en aansluiting van de grootboekrekening. Je checkt zaken, doet de diverse nacalculaties en hebt oog voor detail waar nodig.

Naast het ‘dagelijkse’ ben je mede verantwoordelijk voor de planning en consolidatie van groepsresultaten, het analyseren van de liquiditeitsstromen en de voorbereiding van de diverse periodieke rapportages.

Al met al een breed financiële functie met eindverantwoordelijkheid in een aantal zaken. Je werkt in een hecht team waar ieder zijn taken uitvoert en waar mogelijk elkaar helpt.

Profiel

Je hebt ruime ervaring in het voeren van een meer uitgebreide en complexe financiële administraties en je hebt deze ervaring bij voorkeur opgedaan in een vastgoedomgeving. Heb je daarbij ook de nodige fiscale en juridische kennis opgedaan, dan is dat meegenomen.

Tevens heb je een aantal jaren ervaring in het aansturen van collega’s en je hebt een opleiding op tenminste HBO-niveau. Tenslotte ben je kritisch, pro-actief en ben je in staat om op eenvoudige wijze zaken uit te leggen en/of toe te lichten. Uiteraard zowel in woord als geschrift.

Geboden

Een zelfstandige functie met verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng.

—-

Gebruik onderstaand formulier om te solliciteren of te reageren:

    Klik hier voor meer vacatures of schrijf je in. Wij publiceren namelijk niet alle vacatures.