Servicekosten-Specialist-en-Medewerker-Financiele-Administratie-Rotterdam-Utrecht-Apeldoorn-076650

Servicekosten Specialist en Medewerker Financiële Administratie | Middelgrote, groeiende en landelijk opererende vastgoedbeheerder | vanaf 4 jaar ervaring

Vacature ingevuld

Klik hier voor meer vacatures

Servicekosten Specialist – Medewerker Financiële Administratie / Rotterdam – Utrecht – Apeldoorn

servicekosten specialist en medewerker financiele administratie vacature rotterdam utrecht apeldoornVoor een middelgrote, groeiende en landelijk opererende vastgoedbeheerder zoeken wij een Servicekosten Specialist (tijdelijk) en/of Medewerker Financiële Administratie in loondienst die ook servicekostenberekening en -onderbouwing goed beheerst!

Servicekosten Specialist (tijdelijk)

Als servicekosten specialist werk je in een team van vijf financieel administratieven. Jij bent verantwoordelijk voor de controle van de gevoerde servicekostenadministratie en verbetert waar nodig.

Je controleert of alle kosten berekend zijn, net als de betalingen. Waar nodig voer je verbeteringen door en sluit dit aan op de financiële administratie. Bij het aansluiten kan je uiteraard rekenen op hulp van de collega’s indien je deze ervaring nog niet goed onder de knie hebt.

In het systeem zorg je voor de juiste eindafrekening van de servicekosten en je zorgt er voor dat de finale afrekenbrieven tijdig gereed zijn voor verzending. Dit doe je uiteraard voor alle verhuurbare eenheden, daar het bedrijf het vastgoedbeheer voor meerdere partijen doet.

Ter bespreking van de afrekening servicekosten en warmtelevering met de diverse stakeholders zorg je voor een correcte en duidelijke onderbouwing van het dossier.

Op basis van voornoemde werkzaamheden werk je een advies uit voor het bepalen van de te verwachten voorschotten voor komende periode.

De tijdelijk functie van Servicekosten Specialist kan worden uitgevoerd op de lijn Rotterdam – Apeldoorn!

Medewerker Financiële Administratie (Vast)

Door groei van het aantal vastgoedportefeuilles in beheer van het bedrijf, is onze opdrachtgever op zoek naar een Medewerker Financiële Administratie. Samen met een team van 5 financiële collega’s voer je de financiële beheersadministratie van de vastgoedportefeuilles uit. 

In jouw rol als medewerker financiële administratie werk je zowel op bedrijfsniveau als op projectniveau. In je werk overleg je intern, met opdrachtgevers en derden over jouw (financiële) taken. Dit moet je soms met de nodige tact doen, maar door helder te communiceren op basis van afspraken, gaat dit jou zeker lukken.

In het werk ben je verantwoordelijk voor de correcte en complete financiële administratie van de verschillende vastgoedobjecten. Dit kunnen winkels, woningen en/of kantoren zijn. ‘Compleet’ betekent verantwoordelijk voor boekingen, controles en betaling van inkoopfacturen.

Het spreekt voor zich dat je ook de maand- en de jaarafsluitingen voor jouw rekening neemt, inclusief het opstellen van de balansspecificaties. Onderdeel van jouw werkzaamheden is tevens de servicekostenadministratie.

Als teamlid van de afdeling Finance denk je verder breed mee. Je doet voorstellen ter verbetering van de financiële processen en de gehele werkwijze van de afdeling.

Al met al een brede financiële functie waarin inzet en initiatief wordt gewaardeerd.

Profiel Medewerker Financiële Administratie

Een afgeronde opleiding op tenminste MBO aangevuld met relevante cursussen en de bereidheid tot eventuele verdere studie.

Je bent in staat het overzicht te bewaken en verantwoordelijkheid te nemen voor het financiële van de jou toebedeelde objecten. Ervaring met financiële werkzaamheden voor vastgoed of bij een projectontwikkelaar is een duidelijk pré.

De vacature voor Medewerker Financiële Administratie heeft als standplaats Rotterdam.

Geboden

Een groeiende, ambitieuze omgeving op het gebied van vastgoedbeheer waarin eigen initiatief en een zekere mate van ondernemerschap en eigenaarschap zeer wordt gewaardeerd.

—-

Gebruik onderstaand formulier om te solliciteren of te reageren:

    Klik hier voor meer vacatures of schrijf je in. Wij publiceren namelijk niet alle vacatures.